Formidling & Foredrag

Vi har dokumenterede resultater på, at vi har evnen til at sætte os ind i vore kunders behov og ønsker.  Vi tænker strategisk og har overblikket til at formidle komplicerede udfordringer til strukturerede og overskuelige præsentationer. Det kræver overblik, struktur og planlægning.

Vores mission er at formidle kringlet stof på en god, forståelig og anerkendende måde.

Du får teoretisk og praktisk viden på vore online møder, workshops, webinars & konkrete kursusforløb i Økonomi & Bogholderi, Salg & Markedsføring, Iværksætteropstart & Virksomhedsdrift, Problemformulering & Projektskrivning.

Alle vore forløb afvikles på både dansk og engelsk.

Vore kursister og studerende oplever at modtage anerkendende undervisning samt relevant og brugbar viden, som fører til effektivitet og højere produktivitet.

Her er nogle af vore resultater:

  • Der er tilrettelagt og gennemført undervisning på master-niveau og som e-learning for internationale studerende gennem IBA Erhvervsakademi Kolding & Leeds Beckett University UK.
  • Der er tilrettelagt og gennemført kursus- og undervisningsforløb i oplevelsesøkonomi på Hotel- og Restaurantskolen samt erhvervsøkonomi på IBC.
  • Designskolen Kolding har modtaget foredrag om iværksætteri ved Freelance Friday for nuværende og kommende iværksættere.
  • Der er planlagt og afviklet webinarer i vore mini guides, som gratis kan downloades på siden.

Forfatter til bøger i oplevelsesøkonomi

Sonia Baptista har skrevet bøgerne: Branchekommunikation på dansk og engelsk, Salg & Markedsføring og Sikkerhed. Bøgerne kan købes via forlaget Praxis.

Webinar sessioner

Vi afholder løbende webinarer omkring, hvordan du kan udvikle din forretning. Der er forskellige temaer og modeller, som du kan tage i brug umiddelbart efter hvert webinar. Vi besvarer dine spørgsmål, så du kan komme i gang og videre med at styrke din forretning. Vi har erfaring at afholde foredrag og præsentationer for iværksættere, studerende i forskellige sektorer såsom turisme, undervisning og global handel.

E-learning & Undervisning

Vi har erfaring i e-learning og fysisk undervisning på erhvervsakademi- og universitetsniveau på såvel dansk som engelsk. Fagene er indenfor iværksætteri, kommunikation, salg & markedsføring, globalisering, erhvervsøkonomi og nationaløkonomi samt projektarbejde.

Mini guides

Du får en håndgribelig guide til at udvikle din forretning. Vores mini guides giver dig tips og tricks til, hvordan du bruger din viden på nye måder og andre sammenhænge.

Tekstforfatter / Continues Content

Vi sørger for, at du får skrevet ordentligt indhold til Facebook og e-mail markedsføring. Du lærer at kommunikere direkte med dine kunder. Din kommunikation bliver kontinuerlig og automatiseret, så du vedbliver at være top-of-mind.

Når din Facebook markedsføring er automatiseret, og du modtager e-mailadresser fra dine kunder, ønsker dine kunder jævnligt at høre fra dig – uden at spamme. Det kræver en kontinuerlig udgivelse af posts, annoncer og nyhedsbreve, så du konstant er top-of-mind hos dine kunder. På denne måde påvirker du kunden og gør opmærksom på, at du eksisterer og hvilke behov, dine produkter dækker hos dem. Det skaber interesse hos kunden og et ønske om køb.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med

ANALYSER & ANSØGNINGER

KOMMUNIKATION & KONCEPTER