Services

PRIVATE OG OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Vores mission er at hjælpe dig med at tage komplicerede problemstillinger og få dem struktureret, planlagt og nedfældet på skrift.

Vi udarbejder og gennemfører dataindsamling, interviews, analyser, projektbeskrivelser og ansøgninger, som giver positive resultater for vore samarbejdspartnere.

Vores passion er at hjælpe dig strategisk på en seriøs og troværdig måde, så du opnår dine målsætninger.

Vi har erfaring i at indsamle data og udarbejdet analyser, der har skabt effektive og konkrete resultater for virksomheder og institutioner inden for turismebranchen, uddannelsessektoren og global handel.

IVÆRKSÆTTERE

Vores mission er at hjælpe dig med at opstarte og drive din egen forretning og få din drøm til at gå i opfyldelse.

Vi havde selv den drøm, og nu udlever vi den. Vi har været med til at opstarte virksomheder, som idag kører med overskud.

Det er vores passion at vejlede og udvikle. Vi stortrives, når vi er på arbejde, for vi ved, at vi har fundet vores rette hylde. Vi tror på, at vi kan hjælpe dig med at finde din rette hylde, så du kan udleve din passion.

Vore kunder får konkret hjælp til at udvikle deres forretningskoncept, markedsføre sig online, søge midler til projekter og fonde, udarbejde analyser og anvende dem til både strategisk og hands-on forretningsudvikling.

KURSUSVIRKSOMHED

Vores mission er at formidle kringlet stof på en god, forståelig og anerkendende måde.

Vi formidler viden på online workshops og kurser i emnerne Økonomi & Bogholderi, Salg & Markedsføring, Iværksætteropstart & Virksomhedsdrift, Problemformulering & Projektskrivning.

Vore online workshops og kurser afvikles på både dansk og engelsk.

Vore kursister og studerende oplever at modtage anerkendende undervisning samt relevant og brugbar viden, som fører til effektivitet og højere produktivitet.

Kernekompetencer

PRIVATE & OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER
IVÆRKSÆTTERE
KURSUSVIRKSOMHED
 • ANALYSER & ANSØGNINGER

  Vi udvikler analyser og ansøgninger, der skaber effektive og konkrete resultater.

  Vi har dokumenterede resultater på, at vi har evnen til hurtigt at sætte os ind i vore kunders problemstillinger og tankegang.

  Vi tænker strategisk og har overblikket til at omforme kringlet datamateriale til struktureret og overskueligt analysearbejde.

  Læs mere

 • KOMMUNIKATION & KONCEPTER

  Sammen skaber vi din forretning

  Vi hjælper dig med at udvikle din forretning ved at analysere din virksomhed og opdage, hvordan vi sammen styrker din markedsføring og synlighed.

  Vi oplever dagligt ildsjæle, der har en rigtig god idé, og som brændende ønsker at starte deres egen forretning.Vores passion er at tilbyde rådgivning og inspirere dig til selv at opdage løsningsmuligheder på, hvordan du starter din egen forretning – og får den til at vækste.

  Læs mere

 • FORMIDLING & FOREDRAG

  Vores mission er at formidle kringlet stof på en god, forståelig og anerkendende måde.

  Du får teoretisk og praktisk viden på vore online møder, workshops, webinars & konkrete undervisningsforløb i Økonomi & Bogholderi, Salg & Markedsføring, Iværksætteropstart & Virksomhedsdrift, Problemformulering & Projektskrivning.

  Læs mere