Kommunikation & Koncepter

En ordentlig og resultatgivende markedsføringsstrategi for dit unikke produkt/service kræver overblik, struktur og planlægning.

Vi har dokumenterede resultater på, at vi udvikler strategiske og operationelle forretningplaner i samarbejde med vore kunder. Vi tænker strategisk og har overblikket til at omforme forretningsplanen til markedsføringsstrategier på sociale medier og nyhedsbreve.

Vi planlægger og gennemfører din online kommunikation via Facebook og nyhedsbreve. Vi rådgiver i offline kommunikation i det personlige salg og giver sparring, når du skal følge op på leads.

Her er nogle af vore resultater:

  • EpIQ Learning har fået udviklet en komplet forretningsplan og automatiseret online markedsføringsstrategi på Facebook og Nyhedsbreve.
  • Marina Fiskenæs blev skarpere på deres forskellige målgrupper og benyttet segmenteringsanalysen til at differentiere ydelserne.
  • Story Soldier har fået kommerciel sparring og økonomisk rådgivning i forhold til kontrakter med potentielle samarbejdspartnere/kunder samt strukturering af opgaver.

For iværksættere

Der kan være mange årsager til, at du endnu ikke er blevet selvstændig. Uanset har vi alle lov til at tænde vores passion, lade lyset brænde og levendegøre vores idé.

Du får kommerciel sparring og økonomisk rådgivning.

Du får konkret hjælp til at udvikle en strategisk forretningsplan, en operationel forretingsmodel og differentieret forretningskoncept.

Du bliver helt skarp på din forretningsidé og troen på, at du kan opstarte og drive din egen forretning.

Du får hands-on hjælp til at markedsføre dig online og offline.

Du lærer dine kunder at kende, og de lærer dig at kende ved konstant at være top-of-mind.

For små og mellemstore erhvervsdrivende (SMV’ere)

Du får kommerciel sparring og økonomisk rådgivning.

Du får konkret hjælp til at udvikle eller forbedre din strategiske forretningsplan, din operationelle forretingsmodel og differentierede forretningskoncept.

Du bliver skarpere på din forretningsidé.

Du får hands-on hjælp til at markedsføre dig online og offline.

Du lærer dine kunder at kende, og de lærer dig at kende ved konstant at være top-of-mind.

Forretningsplaner

Forretningsplanen giver retning for enhver virksomhed. Det er fra iværksætteren til små erhvervsdrivende og store globale virksomheder. Jeg guider dig gennem forretningsplanen og hjælper dig med at udfylde den, så den bliver retningsgivende for dig.

Konceptudvikling

Dit koncept er omdrejningspunktet for din virksomhed. Konceptet skal være tydeligt for især dine kunder, så de ved præcis, hvad du står for, dine værdier, hvad du sælger og hvorfor du gør som du gør.

Facebook markedsføring

Markedsføring på Facebook er opslag, som du poster gratis på din virksomheds Facebook side. Facebook markedsføring er også købte annoncer. Med en Facebook Business Manager opstiller vi kampagner, annoncesæt og annoncer. Jeg guider dig igennem og du får et budget, så du har styr på dine annoncekroner.

Nyhedsbreve

Udsendelse af nyhedsbreve er e-mail markedsføring. Vi får Facebook til at snakke sammen med MailChimp, så du får relevante e-mailadresser og kan markedsføre dig direkte til dine kunder.

Continues Content

Når din virksomheds Facebook side er sat op, og din Facebook markedsføring kører, og du modtager e-mailadresser fra dine kunder, ønsker dine kunder jævnligt at høre fra dig, uden at spamme. Det kræver en kontinuerlig udgivelse af posts, annoncer og nyhedsbreve, så du konstant er top-of-mind hos dine kunder. På denne måde påvirker du kunden og gør opmærksom på, at du eksisterer samt hvilke behov, dine produkter kan dække hos dem. Det skaber interesse hos kunden og et ønske om køb.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med

ANALYSE & ANSØGNINGER

FORMIDLING & FOREDRAG