Analyser & Ansøgninger

Udarbejdelse af analyser, undersøgelser, projektbeskrivelser, projektansøgninger og indsamling af datamateriale gennem person- og telefoninterview kræver overblik, struktur og planlægning.

Vi har dokumenterede resultater på, at vi har evnen til hurtigt at sætte os ind i vore kunders tankegang og processer. Vi tænker strategisk og har overblikket til at omforme kompliceret datamateriale til struktureret og overskueligt analysearbejde.

Vi hjælper dig med at indsamle data ved at gennemføre målrettede interviews. Vi skriver dine analyser i et professionelt sprog. Vi udarbejder udførlige ansøgninger i henhold til pågældende krav.

Vores erfaring ligger inden for turismebranchen, undervisningssektoren og global forretningsudvikling.

Her er nogle af vore resultater:

  • IBA Erhvervsakademi Kolding kan nu tilbyde uddannelsen Professionsbachelor i e-handel.
  • BHJ A/S har fået fyldestgørende viden om implementering af vækststrategier i udenlandske datterselskaber.
  • Midtjysk Turisme har udviklet cykelturismen og gennemført Giro d’Italia i Herning.
  • Vejlefjord har på en europæisk studietur styrket deres viden på markedet for wellness- og sundhedspakker.
  • Marina Fiskenæs har fået en udførlig strategisk målgruppestrategi.

Analyser

Analyser bruges til at danne grundlag for beslutninger. Brugbare analyser kræver, at der er indsamlet tilstrækkelig data. Disse data bearbejdes og tolkes. Vi har erfaring i at udarbejde analyser, der viser trends, sammenhænge og hvad der kan gøres for at nå i mål.

Dataindsamling

Indsamling af data kan foregå gennem telefoninterview, personlige interview eller fokusgruppe interview. Vi gør brug af primær og sekundær data, kvalitative og kvantitative data. Hensigten er at undersøge markedet og målgruppens adfærd.

Projektbeskrivelser

Projektbeskrivelser er en gennembearbejdet oversigt af det enkelte projekt. Beskrivelsen af projektet kan bruges til at præsentere projektet for interessegrupper og i forbindelse med at der søges midler.

Projektansøgninger

Projektansøgninger udarbejdes på baggrund af gennemførte analyser. Projektansøgningerne anvendes som forundersøgelser og til at søge konkrete projekter.

Fondsansøgninger

Fondsansøgninger udarbejdes med henblik på at søge om midler til et eller flere projekter. Fondsansøgninger er en dialog mellem fonden og ansøger.

Jobansøgninger og C.V.

Søger du nyt job og vil forrest i køen? Vi har erfaring i at redigere jobansøgninger og C.V. og opstille dem overskueligt og professionelt. Dine resultater skal fremhæves, og vi kan stille spørgsmål, der får dine resultatgivende kompetencer til at skinne igennem.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med

KOMMUNIKATION & KONCEPTER

FORMIDLING & FOREDRAG